03 Mayıs 2024

Hasret Bitiyor, Gaziantepspor Geliyor

Gaziantepspor sevdalıları bu toplantıda buluştu. Karar verildi Gaziantepspor yeni sezonda taraftarı ile buluşuyor. Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci ve Hayır sever iş insanı Erol Satıloğlu önderliğinde Oxygen Cafe Restorant'ta bir araya gelen Gaziantepspor gönüllerine müjdeli haberi başkan Özpineci, verdi.

haber/Photo_1713728971508_2.jpg

Gaziantep Spor`un Sahalara dönmek için yapılan İlk Toplantısına Gaziantep Spor Başkanı İş İnsanı Mutlu ÖZPİNECİ, İş İnsanı Erol SATILOĞLU, Av. Emirhan ÇITAK, Av. Yasin ASLAN, Kale Spor Başkanı Erhan Deniz GÜNGEN, İş İnsanı Mehmet YÜZGEÇ Başkanlığında Gaziantep Spor tarafların katıldı.

Gaziantep Spor`un sahalara dönmek için İlk Toplantısı büyük katılım ile yapıldı.

Önümüzdeki dönemde Gaziantep Spor`un sahalara dönmek için Tüm Gazianteplilerin taşın altına elinin koyulması gerektiğini Şehrin takımını Gazianteplilerin sahip çıkması gerektiği artık Gaziantep spor `un hak ettiği sahalara geri dönmek için bugün ilk toplantısını Gaziantep Spor Başkanı İş İnsanı Mutlu ÖZPİNECİ, İş İnsanı Erol SATILOĞLU, Av. Emirhan ÇITAK, Av. Yasin ASLAN, Kale Spor Başkanı Erhan Deniz GÜNGEN, İş İnsanı Mehmet YÜZGEÇ Başkanlığında bir araya gelerek Ortak Karar alarak Gaziantep Spor Taraftarlarında olduğu Büyük Bir kalabalık ile önümüzdeki sezonda Gaziantep Spor`un sahalara dönmek için ne gerekiyorsa yapılması için ilk adımı attıklarını ifade ettiler.

Gaziantepli İş Adamları, esnaflarını tek yürek olarak birlik ve beraberlik içinde siyasi düşüncesi fark etmeden eskiden olduğu gibi tek çatı altında ortak akıl ile herkesin bir an önce tek yürek olarak Gaziantep spor çatısı altında toplanmasını temenni ediyoruz.

 Gaziantep Spor Başkanı Mutlu ÖZPİNECİ, And içtiğimiz bu davada söz konusu menfaatler olsaydı. Gaziantep Spor un aplesini ve patentine marka değer olarak 5 veya 10 milyona sata bilirdim. Bizim gaye ve amacımız hile yalan ve dolanla Alınan yok edilmeye yüz tutmuş Gaziantep spor`u yeniden ayağa kaldırarak sahalara dönmek için ekibimiz ile beraber çalışmalara devam ediyoruz.

2018 yılında yönetimde iken sahaya çıktığımızda 1969 yılında kurulan Gaziantep Spor`un kuruluşunda Baklava dilimi üzerinde Bulunan 6317 şehidimizin Formalara yazılan isimleri ile sahaya çıktık, bu yola şehitlerimizin adına and içtik. O şehitlerin torunları olarak onların onurları yaşatmak için sahalara döneceğiz.

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP