25 Aralık 2025

Arif Köklü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Önceki gün hayatını kaybeden Gazeteci İlhan Köklü'nün babası Arif Köklü, göz yaşları arasında toprağa verildi. Bir süredir tedavi gören ve dün öğle saatlerinde hayata gözlerini yuman Köklü, bugün Bahattin Nakıboğlu Camii'nde kılınan öğle namazı sonrası sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

haber/Photo_1574513415225.jpg

Gaziantep'in sevilen ve başarılı gazetecilerinden İlhan Köklü'nün vefat eden babası Arif Köklü'nün cenaze törenine iş, sanat ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

MESLEKTAŞLARI KÖKLÜ'YÜ YALNIZ BIRAKMADI

Dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Arif Köklü'nün cenaze törenin de gazeteci meslektaşları da İlhan Köklü'yü yalnız bırakmadı.

Sevenlerinin son yolculuğuna uğurladığı Arif Köklü'ye bizlerde Gaziantep Haberdar ve Medya 27 Gazetesi olarak bir kez daha Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP