21 Aralık 2025

ZAFER PARTİSİ GAZİANTEP'TE ŞOK İSTİFA!

Zafer Partisi Gaziantep teşkilatında deprem etkisi yaratan bir gelişme yaşandı. Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı ile birlikte Şahinbey, Şehitkamil ve Araban ilçe başkanlıklarının yönetim kurulları, aldıkları ortak kararla partilerinden toplu olarak istifa etti. İstifalara kadın kollarının da dahil olduğu öğrenildi.

haber/Photo_1766253002748.jpg

Toplu istifa kararını kamuoyuna açıklayan Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Aykut Cangöz, görev yaptıkları süre boyunca çeşitli değerlendirmeler yaptıklarını belirterek, “Gördüğümüz lüzum üzerine il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte partimizden toplu şekilde istifa etme kararı aldık” dedi.

İstifaların gerekçesine ilişkin ayrıntılı bir açıklama yapılmazken, Gaziantep’teki bu toplu ayrılığın Zafer Partisi’nin yerel teşkilatlanmasında önemli bir boşluk oluşturacağı değerlendiriliyor. Gelişmenin ardından partinin genel merkezinden nasıl bir adım atılacağı ve yeni bir yapılanmaya gidilip gidilmeyeceği merak konusu oldu.

Gaziantep kamuoyunda geniş yankı uyandıran toplu istifayla ilgili Zafer Partisi Genel Merkezi’nden yapılacak açıklama bekleniyor.