12 Eylül 2026

KARATAŞ’TA KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ

Karataş Mahalle Muhtarı Seydi Karagün, mahalle sakinlerini kan bağışında bulunmaya çağırdı. “Bir ünite kan, üç cana umut olabilir” diyen Karagün, 4 Eylül Cuma günü düzenlenecek kampanyaya tüm vatandaşların destek vermesini istedi.

haber/Photo_1788417655249.jpg

Kan bağışı kampanyası, 4 Eylül Cuma günü 10.00-19.00 saatleri arasında Karataş Mahalle Muhtarlığı önünde, Barbaros Camii arkasında gerçekleştirilecek. Kampanyaya katılan vatandaşlara termos hediye edilirken, bağışçılara Hepatit B, Hepatit C, HIV ve sifiliz testleri de ücretsiz olarak yapılacak.

Karagün, kan bağışının yalnızca bir yardım değil, doğrudan bir hayat kurtarma anlamı taşıdığına dikkat çekerek, “Karataş olarak bu anlamlı kampanyada birlik olalım. Bir damla kan, bir can demektir. Tüm mahalle sakinlerimizi kan bağışına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ